Informatii 

Core IT Solutions este o companie tanara in plina dezvoltare cu un obiectiv clar - sa ofere solutii IT&C complete adaptate necesitatilor fiecarui client in parte.
Serviciile oferite sunt garantate de catre echipa Core IT Solutions , aceasta fiind capabila sa gestioneze orice aspect al domeniului IT&C.
Depozitul de calculatoare second hand - dcsh.ro

Prin site-ul www.dcsh.ro DEPOZITUL DE CALCULATOARE SECOND HAND va punem la dispozitie peste 5.000 produse la cele mai bune preturi din piata.Stoc de calculatoare, laptopuri, servere, microsoft software, workstations, retelistica, ups, pos, imprimante, tablete, monitoare, componente & accesorii resigilate, second hand, refurbished

 

 

DEPOZITUL DE calculatoare second hand  DEPOZITUL DE calculatoare second hand

Parteneriatele nostre cu furnizorii cheie din industria IT&C garanteaza faptul ca putem oferi cele mai avantajoase solutii in vederea achizitiilor de echipemente hardware sau aplicatii software.
Indiferent de domeniul de activitate , de necesitatile IT&C sau de marimea unei companii , Core IT Solutions prin dcsh.ro isi propune sa aduca un plus de valoare prin solutiile si serviciile oferite.

DEPOZITUL DE calculatoare second hand  DEPOZITUL DE calculatoare second hand

Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile firmei noastre, nu ezitati sa ne contactati .
Depozitul de calculatoare second hand este acreditat "Microsoft Registered Refurbisher". Acest program Microsoft permite dcsh.ro sa vanda microsoft refurbished pentru calculatoare, cu licente de windows (calculatoare second hand sau servere care au mai fost licentiate in trecut si au deja un COA microsoft aplicat), cumparate de la noi la un pret foarte mic.

 

Căutare site

© 2014 Toate drepturile rezervate.Afiliat https://www.dcsh.ro/